ДОРОГІ ПОБРАТИМИ – СІРОМАНЦІ УКРАЇНСЬКОЇ ТА МЕТРОПОЛЬНОЇ СТЕЖ!

Швидкоплинним є час, і сьогодні, у цей березневий день 2011 року, відзначаємо вже 59 річницю з часу створення нашого куреня. Подумки повертаємося у 1952 рік, коли на перші сіроманські сходини зійшлася група активних старших пластунів, щоби закласти основи майбутнього середовища справжніх друзів. Це дало гарні плоди. Адже лише правдивим побратимам під силу зробити щось добре, щось корисне.

І ми зробили. Це пластова організація відчула і у видавничому, і у виховному, і в адміністративному напрямках, а українська громада різних країн – в науковому, творчому та багатьох інших керунках.

Зараз ми стаємо щоразу чисельнішими і в Метрополії, і в Україні. На даний час лави «Сіроманців» наповнюються активними старшими пластунами, сповненими великої кількості творчих ідей і бажання зробити свій внесок у спільну Українську Справу.

Отож, Дорогі Побратими, бажаю усім нам на цьому шляху енергії і творчого запалу, сил не зійти з обраного шляху. Нехай усі проекти, які на даний час реалізуємо і які реалізовуватимемо у 100-літній ювілей Пласту, дадуть якнайкращі плоди для нашої організації та громади.

З пластовим гаслом

СКОБ!

і Сіроманським привітом
Аву-у-у!

Вовк Юрій Леськів, СМ,
Cтежовий Української стежі
29 куреня УСП-УПС «Сіроманці».

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment