Степові гостровухи Руслан та Дмитро разом з підготовчим куренем Володимира Великого провели 1-2 червня 2013 р.Б. другий «Чумацький Шлях».

До столиці України для вишколеня з картографії учасники з’їхалися з 4 станиць: Краматорськ, Слов’янськ, Харків та Київ. Протягом двох днів кожен здобув поглиблені знання з орієнтування, які надали провід вишколу та інструктори: ст. пл. Рябокінь Руслан, пл. сен. пр. Осипчук Дмитро, пл. розв. Степанюк Тарас, пл. уч. Мартинчук Євгеній, ст. пл. Шелудешева Марина, ЧМаки.

Вишкіл проходив досить плідно, часу на відпочинок не було. Гутірки чергувалися з практичними заняттями, котрі закріплювали надану теорію. Приємним моментом стало те що на вишкіл завітали тележурналісти. Вечорі першого дня відбулася ватра, де кожен відчув себе в колі справжніх друзів. Родзинкою ватри стала гра-розповідь про Сіроманців та смачненьке м’ясо приготовлене на вогнищі. Другий день відбувся у спокійнішому ритмі та меншим навантаження. Учасники мали змогу побачити майстер-клас зі створення на комп’ютері професійної мапи, та нанесення на неї дистанції і легенд.

Більш розширена новина на Пластовому порталі. Більше фото тут.

Руслян Рябокінь

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment