11 листопада 2012 р.Б. Сіроманські Степовики провели зграйову раду у приміщені пластової домівки. Цього року на раду зібралося двоє Вовків, один Куцохвостий, три Гостровухи та два зацікавлених. Зграйову раду традиційно відкрили Пластовим і Сіроманським кличами СКОБ ! Авууу ! та Гімном «Сіроманців». Другою точкою ради став «Степовий вовковий», де кожен розповів про особисті успіхи протягом року, що минув. Дехто розповідав більше про пластові осяги, дехто – про здобуття вищої освіти… У кожного рік пройшов немарно 🙂 .

По тому настав час «Прикритися куцим хвостом», де всі заслухали звіти проводу зграї. Зокрема, скарбник (Борислав) доповів про стан скарбниці, зграйовий (Сергій) – загалом про свою та зграйову діяльність, писар (Руслан) презентував книгу писаря та розповів про вхідні та вихідні листи зграї, іншу особисту діяльність. Четвертою точкою ради стали «Вовчі уродини», під час якої учасники вітали зацікавленого Ігоря Лознякова у Сіроманському колі.

Наступною важливою точкою стали «Вуха догори», де була висловлена довіра минулого проводу, обравши його на наступний рік: зграйовий – Вовк Сергій Летенко, скарбник – Куцохвостий Борислав Ларін, писар – Гостровух Руслан Рябокінь.

Шостою точкою ради настав «Рик вовка-сіроманця», де планували заходи на наступний рік. Цікаво, що запланували? Та, багато! Наприклад, вишкіл з орієнтування, Сіроманський вогник, зимовий табір «Різдвяна подорож», багато іншого. Довгоочікуваною та бажаною точкою настала «М’ясоїдна ніченька». Насолоджуючись спільним поїданням м’яса та дружнім спілкуванням, зграя зателефонувала Стежовому та цікаво подискутувала.

Швидко плине час на таких зустрічах, і як би не хотілося, але настав час закриватися. Тож раду закрив Зграйовий пластовим «СКОБ !» і Сіроманським «Авууу!»

Знову той же писар зграї
Гостровух Руслан Рябокінь

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment