Дорогі Побратими Сіроманці!

Веселого Різдва!Наближається  Новий рік і Різдво Христове. 2009-й  був для нас роком підсумку зробленого впродовж двадцятиріччя  відновленого Пласту в Україні, а 2010-й  і два наступні роки стануть нашим  рухом назустріч 100-літтю Пласту. Напевно, кожен з нас сподівається на те, що «Сіроманці» зустрінуть цей особливий ювілей цікавими, змістовними проектами (чи то таборовими, чи видавничими), гарним товариством, яке, без огляду на далекі відстані, стане ближчим і ще дружнішим. Мріємо, щоби наші ряди поповнили нові старші пластуни, а, можливо, навіть і деякі сеніори (не лише в Україні, але і у США чи інших краях).

Отож, на цьому шляху зичу кожному з  нас наснаги до важливої праці  над розбудовою «Сіроманців», оптимізму і впевненості у тому, що праця, яку провадимо тепер, у близькому і дальшому майбутньому дасть чудові сходи.

Дорогі  Побратими! Нехай в часі новоріччя  і Різдва Христового в кожну домівку  приходить лише затишок, злагода, добро  і любов, а все лихе оминає стороною. Щастя, здоров’я, благополуччя і повсякчас – Господньої опіки вам, Друзі, і вашим родинам.

З Новим роком! З  Різдвом Христовим!

Христос рождається! Славімо  Його!


Вовк Ю. Леськів,  СМ

Стежовий  Української Стежі  «Сіроманців».