Провід Великого Плем’я «Сіроманці» зі сумом повідомляє, що 19 липня 2010 року відійшов на Вічну Ватру наш побратим, один з перших членів куреня Богдан Андрушків. Бл. пам. друг Богдан прийшов до «Сіроманців» у першій половині 50-х років і до кінця залишався вірним побратимом для кожного з нас.

Він був одним з тих Сіроманців, які формували основні правила життя і діяльності членів куреня. Внаслідок цієї праці 27 червня 1953 року в Іст-Четгем (США) «Сіроманці» вперше отримали Статут куреня, за яким живемо і діємо понині.

Бл. пам. Богдан Андрушків – незмінний учасник і перших мандрівок Сіроманців. Разом з братом Романом, друзями Ярославом Козаком, Любомиром Онишкевичем, Андрієм Горняткевичем та іншими Сіроманцями він мандрував і Америкою, і шляхами Канади, по Мексико…

Обставини склалися так, що Богдан Андрушків вийшов з Пласту. Однак наш Побратим ніколи не виступив зі «Сіроманців» і залишався вірним нашому товариству до останку. Він високо цінив дружній зв’язок з Сіроманцями. Подружжя Богдана і Віри Андрушкових не раз приїздили на Племінні Ради.

Сіроманське товариство у США, Канаді, а також Українська стежа глибоко сумують і висловлюють співчуття дружині бл. пам. Богдана Андрушкова п. Вірі, донькам Христині та Оксані, братові Роману та його дружині п. Світлані, усім рідним і близьким покійного.

ВІЧНАЯ ПАМ’ЯТЬ!

Провід Великого Плем’я «Сіроманці».

Члени Метропольної та Української стеж.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment