З днем народження, побратими!Дорогі  побратими-сіроманці  США, Канади, Польщі та  України!

В історії  Великого Племени “Сіроманці”, поширеного по чотирьох краях, сьогодні – важлива  і пам’ятна дата. Ніби зовсім недавно  зійшлися у Ню Йорку члени  юнацького гуртка “Чорні коти”, які саме перейшли в УСП, для того, щоби створити курінь старших пластунів. Так і постали “Сіроманці”. Від того дня – 28 березня 1952 року –нині минає 58 років.

Вітаючи кожного з Вас із  цією нашою славною датою, бажаю  сил і наснаги для здійснення задумів, невичерпної енергії для пластової і позапластової праці, усіляких гараздів Вам та Вашим родинам.

Рівно ж, у цей по-особливому світлий передвеликодній час поважна дата 58-річчя з часу створення куреня співпала зі ще однією подією. Якраз рік тому побачила світ Інтернет-сторінка «Сіроманців», яка активно ширить інформацію про наше минуле і сучасну працю. Майже 5500 відвідувачів протягом цього часу ознайомилися з історією «Сіроманців», нашими творчими здобутками, виховною працею, запізналися з членами Метропольної та Української стеж.

Вітаючи усіх нас з цією хоч і не дуже значною в часових рамках, але  все ж також вагомою подією, засилаю ґратуляції передовсім невтомним адміністраторам Сіроманської сторінки в Інтернеті – Вовкові Іванові Сприню, СМ та Куцохвостому Петрові Борису, СМ. Саме ці два наші побратими докладають чимало зусиль для того, щоби новини на сайті з’являлися оперативно, світлини до них  були якісними, усілякі нові родзинки у різних розділах  не переставали нас наповнювати приємними емоціями.

Нехай ці дві події у курінному житті додають снаги кожному Сіроманцеві у вихованні дітей і молоді, в адмініструванні на різних рівнях, у всіляких творчих планах і звершеннях.

Кажемо  сьогодні СКОБ! Аву-у-у! і рухаємося далі – ДО ВЕРШИН!

Вовк  Ю. Леськів, СМ

Стежовий  «Сіроманців» в Україні.