Д. Колесник звітує на ЗЗС 26 вересня 2009 року відбувся черговий Загальний З’їзд Станиці Краматорськ Пласту-НСОУ. Участь у з’їзді взяло 7 дійсних членів станиці.

Станичний провід відзвітував про свою діяльність протягом листопада 2008 року – вересня 2009 року. Серед іншого, Голова СПС Гостровух Д. Колесник відзначив активність старшого юнацтва у діяльності станиці протягом цього періоду, а також звернув увагу на гідне представлення станиці на окружному та крайовому рівнях.

Після затвердження звітів СПС та СПР відбулося обрання нового проводу Станиці Краматорськ. Станичну Старшину вдруге поспіль очолив Гостровух Д. Колесник. До Складу СПС також увійшли: пл. сен. Наталія Попова, пл. сен. прих. Ганна Бутко, а також пл. розв. Володимир Попов (увійде до складу СПС після переходу в УСП).

Станичну Пластову Раду очолив Куцохвостий С. Летенко, СМ.

Учасники Збору затвердили план роботи Станиці Краматорськ за напрямками, прийняли звернення до ОПС щодо формату проведення окружного з’їзду Донецької округи, а також прийняли рішення про надання відзначень членам станиці.

Гостровух Д. Колесник

пл. сен. С. Летенко, СМ на ЗЗС