naradavsh072009

Місцем сходин проводу «Вовчої школи», які відбулися у неділю, 26 липня, традиційно стала львівська «Криївка». Однак тема зустрічі змінилася: ми не говорили, як у попередні місяці, про завдання щодо якнайкращого проведення табору, а підсумовували таборування на Уричі, яке нещодавно завершилося.

Ще раз відчути дух «ВШ» прибули: Софія Гарбузюк, Павло Лабінський, Мар’ян Винар та Юрій Послєдніченко зі Львова, Соломія Николин та Марта Капериз зі Старого Самбора, Євген Матвіїв із Сокаля, Петро Борис з Городка, Ксеня Рондяк і Юрій Леськів зі Самбора, Іван Спринь з Рудок, Анна Олексин зі Стрия.

За смачним узваром, квасом і чаєм, а також запашними варениками ми згадували кумедні, романтичні, по-особливому захоплюючі і інші моменти табору. Кожен висловив думки з приводу того, що потрібно поправити у програмі «Вовчої школи» у наступні роки, а що вартує залишити без змін.

Усім припала до душі таборова легенда, алярми, ватри, заняття (особливо Сіроманський рейд і ділянка «скелелазіння»), а от точкування і деякі моменти програми потребуватимуть вдосконалення.

Насичена двогодинна зустріч промайнула доволі швидко, а на її завершення провід визначив 5-6 вересня датою зустрічі усіх таборовиків «ВШ-2009». Спомин таборового літа для абсольвентів табору відбуватиметься на цьогорічній таборовій прощі, на території державного історико-культурного заповідника «Тустань». Комендантом заходу друзі визначили ст. пл. скоба Івана Сприня, СМ, а відповідальною за програму – пл. розв. Анну Олексин.