12 днів сміху, сонця, емоцій, 12 днів природи, скель і пригод. Тому сказати, що “Вовча школа крутий табір – це нічого не сказати”, як жартували учасники.

Вовча школа – це легенда, що оживає. Щораз по-новому, щораз в інших лицях, проте з незмінною атмосферою, в якій кожен відчуває себе частинкою великого дружнього кола. Заняття на скелях, астрономія, змаги та ночівля в шелестах, співи, ватри, іменування – це все калейдоскоп подій, який може й забутися з часом, але жодним чином не забудуться ті емоції, які вони викликали.

Описати Вовчу школу кількома словами – надто мало, описати на кількох сторінках – це затушувати за словами всі емоції. Найкраще передати атмосферу можуть ті, хто це все пережив, в кого слова йдуть з самого серця – просто так, не для новини, не для ефіру і не тому, що треба, а тому, що хочеться писати, ділитися і розповідати.

Найкраще про табір розкажуть відгуки його учасників:

Марта Коваль

Ніколи не забуду. Дякую за справжній табір. Буду ревіти ще дуже довго. Перечитувати листи, записи в співанику, слухати Скрімерсів…Читати повністю >


Ніка Крейденкова

Табір, який об’єднує, легенда, що оживає. Скілько всього ми разом пережили, але нажаль все колись закінчується. Але дух Вовчої Школи вічний. 

Зрозуміла, як швидко йде час, тільки в останню ніч, під час іменування вовчицею, цього настільки бажаного моменту…

Мабуть, ревіти буду щоразу, як згадуватиму ці миті, миті на ВШ.

Назавжди зі мною, назавжди в моєму серці. Читати повністю>


Даринка Сало

От скажіть, де іще на таборі ви побачите душ з гарячою водою, сонячну батарею, телескоп, барометр, польову баню і такий крутий провід?)

А чого варте скелелазіння на скелях Тустані, радість від іменування гостровухами/куцохвостими/вовками, ватри з музичним супроводом гурту “Кудлатий Спринь”, зграйові вогники, веселе будування шелесту та сама ніч, проведена у ньому з такою рідною зграєю, гутірки з ПМД, і імпрезки кожного дня, які розвинули мою уяву настільки, що тепер, здається, я до кожного іменника зможу скласти пісеньку), наші таборові ігри (такі як чіпляння “кліща”, і оця гра з присіданнями, коли тебе хтось покличе…), вічні розходи за браму, Тарасові моралі після закриття, і шелестіння фантиків від цукерок і шоколадок після нічної тиші…


Христя Лопатовська

Усе закінчилось так швидко, що в мене не вистачить слів, щоб написати довгий пост про все-все-все. Одні емоції. Дякую ВШ за атмосферу.

Сказати, що це було надзвичайно – нічого не сказати! Читати повністю>


Марта Борташевська

Якщо в моєму житті було щось по-справжньому незабутнє, то це, мабуть, якраз цей табір. 

Очікувала багато, а приїхала з ще більшими враженнями. Те, що відбувалось там – справжнісінька легенда, яка знову, вже вкотре оживає.

Тут зародилось щось таке, на що ще не придумали слів, але воно навіки закарбується у наших серцях.

Вдячна всім, хто був і творив ту атмосферу. Дякую, що розпалили з іскорки велике багаття! Читати повністю>


Руслана Романюк

…Ну і звичайно останній алярм і іменування вовками та вовчицями…Чесно почала плакати коли іменували вовчицею і коли нам показали ролик Вовчої Школи. А потім в моєму серці творилось щось дивовижне! Оголошують першунів і зачитують моє ім’я..Сльози лились градом, а на шиї гордо красувався (і красується і зараз) срібний вовк. От вона нагорода за старання!

Було надзвичайно багато хороших, веселих і ліричних моментів котрі навіки залишаться у моїй пам’яті.

Я дякую УСІМ хто запалив іскорку любові до ВШ у моєму серці. Читати повністю>


Перебіг табору можна переглянути в новині пластування:live.

Провід табору висловлює подяку адміністрації заповідника «Тустань» та його директору Василю Рожку.

Більше фотографій можна переглянути на сторінці “ВШ” ВКонтакті та Facebook.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment